De nieuwe site

De oude site had veel mogelijkheden, echter achter de schermen liep ik tegen vrij veel problemen aan. Veel dingen zouden geautomatiseerd moeten kunnen zoals facturen maken maar dit ging in de oude setup niet. Vandaar maar de knoop doorgehakt en in plaats van een kant en klare site zelf een site te gaan maken. Qua zaden verkoop gaan we nu langzaam een rustige tijd tegemoet dus kan ik die tijd mooi gebruiken om de nieuwe site helemaal up to date te maken. Het doel is om de site helemaal zelfstandig te laten werken en tevens ook als voorraadbeheer te laten werken. Dit om er voor te zorgen dat jullie nooit voor de verassing komen te staan dat iets is uitverkocht of niet meer voorradig. Ik sluit mezelf dus komende week op op mijn zolderkamertje en haal mijn programmeer boeken maar weer eens uit de kast en hoop jullie snel mee te laten genieten van dit nieuwe digitale landgoed van mij!

 

Groeten, 

Robbert

Inhoud van Google Maps wordt niet weergegeven als gevolg van je huidige cookie-instellingen. Klik op Cookie-instellingen (Functioneel) om akkoord te gaan met het cookiebeleid van Google Maps en de inhoud te bekijken. Meer hierover lees je in de Privacyverklaring van Google Maps.

Contactgegevens:

De Moestuin van Robbert

Lijsterstraat 37

6591WE Gennep

Info@demoestuinvanrobbert.com

Facebook: De Moestuin van Robbert

06-14641212

Kvk: 81836473

BTWid: NL003609702B92

IBAN: NL31RABO0264560029

BIC: RABONL2U